Apteekkarina Sammonlahden palvelukseen.

Minulla on ilo ja kunnia saada palvella Lappeenrantalaisia Sammonlahden apteekin uutena apteekkarina. Lappeenranta tuntuu jo nyt omalta kaupungilta, kiitos mukavien ihmisten ja uusien ystävien. Kiitos myös ystäville SaiPassa ja Veiterässä. Erityisesti haluaisin kiittää niitä henkilöitä, jotka ovat ottaneet minut mukaan harrastustoimintaan ja osin vapaa-aikaankin. Kiitos teille!

Minulla on takana pitkä ura kansainvälisessä lääketeollisuudessa monenlaisissa tehtävissä tutkimuksesta liikkeenjohtoon. Haave itsenäisestä yrittämisestä kuitenkin kasvoi kvartaalitalouden puserruksessa, ja kolme vuotta sitten puin jälleen valkoisen ylleni, ja astuin tiskin taakse hankkimaan vaadittavaa apteekkikokemusta. Työ oli äärettömän palkitsevaa ja mielenkiintoista, ja koin pystyväni merkittävällä tavalla auttamaan ja neuvomaan asiakkaita heidän kysymyksissään ja ongelmissaan.

Fimea myönsi minulle tämän ensimmäisen apteekkini tänne Lappeenrantaan. Lappeenrannan Sammonlahti on suuri unelma, jonka haluan toteuttaa luomalla haaveitteni apteekin, esimerkillisen alallaan. Visioni on mahdollisimman avara ja valoisa ammattiapteekki, jossa saa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Haluan, että apteekkiin on helppo tulla ja siellä on hyvä asioida. Lisäksi tulemme kehittämään uusia palveluilta asiakkaidemme tarpeisiin. Lääkeneuvonta ja laadukas asiakastyö ovat apteekkitoiminnan ytimessä.

Olen miettinyt paljon, mitä asiakas toivoo apteekkikokemukseltaan. Palvelun nopeuden ja asiantuntevuuden ohella tarjoamme uusia palveluilta. Laaja tuotevalikoima on myös minulle.

Tulen itse olemaan apteekissa paljon paikan päällä ja keskittymään nimenomaan asiakaspalveluun.

Tule juttelemaan, tavataan Sammonlahdessa!

Terveisin,
Janne Nissilä, apteekkari