Tervetuloa Sammonlahden apteekin kanta-asiakkaaksi!

Liittymällä kanta-asiakkaaksi ja keskittämällä apteekkiasiointisi Sammonlahden apteekkiin saat meiltä useita terveyden- ja lääkehoidon kannalta merkittäviä etuja – taloudellisten etujen ohella. Oma KELA- tai henkilökorttisi toimii kätevästi kanta-asiakaskorttina.

Kanta-asiakkaana saat:

 • Alennusta vapaakaupan tuotteista automaattisesti ostokertymäsi mukaan
 • Kanta-asiakastarjouksia vapaakaupan tuotteista
 • Reseptiuusinnat ilmaiseksi
 • Lääkkeiden yhteisvaikutusten seurannan
 • Sujuvaa reseptinkäsittelyä kanta-asiakastietojen ansiosta
 • Ensimmäisenä tiedon supertarjouksista ja tapahtumista

Kyllä, liityn kanta-asiakkaaksi ja sallin Sammonlahden Apteekin säilyttää yhteystietoni ja käyttää niitä apteekin asiakassuhteen vaatimaan yhteydenpitoon, minulle suunnattuun apteekin tiedottamiseen sekä lääkitykseni seurantaan.

  Suku- ja etunimet *

  Henkilötunnus *

  Lähiosoite *

  Postinumero ja toimipaikka *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Lääkeaineallergiat tms. huomioitavaa

  Sopimus asiakasrekisterin ylläpidosta ja kanta-asiakassopimusehdot

  Kanta-asiakkaana hyväksyn, että yllämainittu apteekki pitää sopimuksessani ilmoittamistani tiedoista sekä lääkeostoistani rekisteriä, jonka tietoja ei ilman suostumustani luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen. Apteekki voi käyttää antamiani tietoja vain minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen sekä lääkitykseni seurantaan. Sallin apteekin lähettää minulle tietoa tulevista tapahtumista ja tarjouksista. Allekirjoittamalla tämän sopimuksen annan apteekille oikeuden hakea ajantasaiset KELA-korvaustietoni KELA:n sähköisen kyselypalvelun kautta aina reseptilääkkeitä noudettaessa. Apteekki säilyttää lääkitystäni koskevia tietoja sekä perustietojani toistaiseksi. Apteekki sitoutuu poistamaan perustietoni rekisteristä, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuteni. Apteekki voi myös poistaa perustietoni, mikäli en asioi apteekissa kahteen vuoteen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  Sammonlahden Apteekki, Orioninkatu 2, 53850 Lappeenranta. Y-tunnus 2774162-6